Είσοδος μελών

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συνδεθείτε στην περιοχή μελών.

Κύκλος Φωτογραφίας

Πώς το φως αποτυπώνει πάνω στο χαρτί το μαγικό είδωλο του κόσμου; Πώς χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή; Φωτογραφίζουμε, μέσα κι έξω από τον χώρο του σχολείου, εικόνες που σχετίζονται με τον χρόνο και τον χώρο, ιδιωτικό και δημόσιο.

Κύκλος Ψάξε-Βρες

Μεταμορφώνεται η λάσπη; Με ποιες τεχνικές της δίνουμε σχήμα και μορφή; Τι θα συμβεί, όταν αυτά που πλάσαμε ψηθούν στο καμίνι του σχολείου; Πώς χρησιμοποιούνται τα εργαλεία της κεραμικής; Ως κεραμίστες του σχολείου, βουτάμε για τα καλά τα χέρια στα «βρόμικα» χώματα και βγάζουμε αντικείμενα που λάμπουν από ομορφιά!

Κύκλος Κινούμενης Εικόνας

Πώς κάνουμε μια εικόνα να κινείται; Πώς δημιουργούμε τις δικές μας ταινίες; Στον Κύκλο Κινούμενης Εικόνας τα παιδιά σκαρώνουν ταινίες μικρού μήκους με κεντρικό άξονα τα θέματα του προγράμματος της Δ’ δημοτικού «Χρονοδιαδρομές».

Ταινίες που έχουν δημιουργηθεί στον Κύκλο Κινούμενης Εικόνας μπορείτε να δείτε στο κανάλι Τεχνικές Κινούμενης Εικόνας στο vimeo.

Κύκλος Κόψε-Ράψε

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ FM: οι δημοσιογράφοι του σχολείου σε δράση!

Από ποιον θα πάρουμε συνέντευξη; Ποια είναι τα ρεπορτάζ για την επικαιρότητα και τη ζωή του σχολείου; Τι συμβαίνει μέσα και έξω από τον σχολικό μας χώρο και μας φαίνεται ενδιαφέρον; Μέσα από ένα παιχνίδι «δημοσιογραφικού τύπου» δουλεύουμε πιο ελεύθερα με τον λόγο, την έκφραση, τον  τρόπο παρουσίασης ενός θέματος. Η εκπομπή «Radio Hill» ακούγεται στους διαδρόμους του σχολείου κάθε Παρασκευή αλλά και στον διαδικτυακό χώρο!

Ακούστε το αρχείο των εκπομπών εδώ!